Werkzaamheden rond de kerk

december 30th, 2014 | Posted by petruspaulus in Geen categorie

2014 korte stukken

U ziet van links naar rechts de Korte Stukken te Varik, de Rooms-katholieke kerk met rolstoel pad en parkeerplaats voor acht personenauto’s waarvan twee voor minder validen.

De vrijwilligers van de Vrienden van de Petrus en Pauluskerk te Varik vernieuwden in het voorjaar van 2013 de stoep voor de kerkdeuren met rode gebakken straatklinkers. Het rolstoelpad, vanaf de kerk naar de Korte Stukken, is aangelegd in het voorjaar van 2014. Per 1 november 2014 is de door de vrijwilligers gerealiseerde parkeerplaats in gebruik genomen.

Door deze voorziening is het kerkhof, de zondagsschuur en de kerk voor ieder beter toegankelijk. Ook is het fijn dat auto’s nu aan het einde van de smalle Korte Stukken makkelijker kunnen keren.Untitled-1

foto bestrating achter

tekening bestrating voor

plattegrondje van het straatwerk aan de zijde van de Grotestraat.
Uitgevoerd in november 2015.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.