De zondagsschuur vraagt uw hulp

december 23rd, 2015 | Posted by petruspaulus in Geen categorie - (Reacties uitgeschakeld voor De zondagsschuur vraagt uw hulp)

Stichting Vrienden van de Petrus en Pauluskerk te Varik.

De RABO West Betuwe heeft een fonds “Een aandeel in de Betuwe” Onze stichting heeft het project ZONDAGSCHUUR aangemeld.
Ons project is te vinden onder ‘Maatschappelijk’ en staat in het lijstje met projecten onder Vrienden van de Petrus Pauluskerk Varik.
Als u lid bent van de RABO hebt u bericht gekregen.
Geen lid maar wel een Raborekening bij West Betuwe dan kunt u dat zonder kosten of verplichtingen worden en krijgt u via uw mail een code om uw stem op ons uit te brengen. Het aantal stemmen is van invloed hoeveel subsidie wij krijgen. Dus allemaal op ons stemmen!!

Heel veel zal weer door vrijwilligers gedaan worden.

Geachte vereniging/stichting,

Graag attenderen wij u erop dat vandaag de stemmodule voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’ is geopend. Van 1 t/m 30 april kunnen leden van Rabobank West Betuwe hun stem uitbrengen op twee projecten die zij een warm hart toedragen via de website www.rabowestbetuweleden.nl/fondsen/een-aandeel-de-betuwe. Leden ontvangen hiervoor vandaag een persoonlijke uitnodiging per mail om hun stem uit te brengen.

Klanten van Rabobank West Betuwe die nog geen lid zijn en willen stemmen op de ingediende projecten van dit jaar, hebben tot en met 8 april 2016 de mogelijkheid het lidmaatschap aan te vragen via https://www.rabowestbetuweleden.nl/lidmaatschap/.

Namens Rabobank West Betuwe wens ik uw vereniging/stichting komende weken veel succes! Als er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn, verneem ik dit graag.

Met vriendelijke groet,

 

Joyce van den Muijsenberg

Joy4you events & communication